Verbouw

Verbouw

Natuurlijk houd Bouw- en Aannemingsbedrijf Kippersluis zich ook bezig met verbouwingen van woningen en bijgebouwen. Het vergroten van een woonkamer, het maken van vlieringen, het overkappen van een terras, het uitbreiden met een aanbouw, het aanbrengen van serre of dakkapel……Dit zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden die wij graag en vakkundig voor u uitvoeren. Of u denkt over het laten plaatsen van een dakkapel of juist het verbouwen van een badkamer of keuken, u bent bij ons aan het juiste adres!

Natuurlijk kunt u ook zelf uw verbouwing regelen, maar verbouwprojecten stellen u meestal voor een aantal problemen. U woont in dezelfde ruimte als waar de verbouwing gaat plaatsvinden, dus is het belangrijk dat alles zo snel mogelijk en probleemloos opnieuw in werking treedt. Denk hierbij aan een verbouwing van uw keuken of badkamer.... Wilt u zorgeloos een verbouwing ingaan? Maak dan voor de juiste keuze een afspraak met ons en u ontvangt vrijblijvend een offerte waarin al uw wensen en mogelijkheden worden verwerkt.

Dakkapellen

Een goedkope manier om een zolderkamer licht en ruimte te geven is natuurlijk het plaatsen van een dakkapel. Het plaatsen van een duurzame dakkapel zal ervoor zorgen dat de waarde van uw huis zal stijgen bij de verkoop. Het is natuurlijk belangrijk dat voor uw dakkapel de juiste materialen worden gebruikt, daarom bent u bij ons aan het goede adres. Wij bouwen duurzame en constructief goede dakkapellen die bestand zijn tegen alle weersinvloeden. Het plaatsen van een dakkapel doen wij in één werkdag, u slaapt dus niet met een gat in uw dak. Afhankelijk van het gebruikte materiaal en uw wensen kunnen wij de afwerking verzorgen.

Onze dakkapellen zijn kwalitatief hoogwaardig en om daar blijk van te geven, verlenen we u een garantie van 5 jaar.

U heeft geen tijd? wij maken tijd! Tekeningen voor de bouwaanvraag kunnen wij geheel voor u verzorgen. Het is verder altijd mogelijk om contact met ons op te nemen, wij geven u graag tips en advies en komen zonder meer langs om alle mogelijkheden met u te bespreken.

Aanbouw

Het realiseren van een aanbouw aan uw woning kan een goede oplossing zijn om de leefruimte in huis aanzienlijk te vergroten. Een aanbouw is mogelijk in allerlei soorten vormen en materialen. Afhankelijk van de vorm en gebruikte materialen van het woonhuis, de locatie van de uitbouw, wat de mogelijkheden zijn vanuit het bestemmingsplan en het beschikbare budget zal de aanbouw zijn uiteindelijke vorm krijgen. Een plat dak of zadeldak, gemetseld of houtbouw, vloerverwarming, openslaande tuindeuren enz. Bijkomend voordeel is dat u naast meer woongenot dankzij de aanbouw natuurlijk ook de waarde van uw woning aanzienlijk stijgt, u kunt het eigenlijk dus zien als een zeer goede investering.

Zoveel mensen zoveel wensen…….Heeft u vragen of wilt u weten wat in uw situatie de mogelijkheden zijn, bel voor een vrijblijvende afspraak.

Bouw- en Aannemingsbedrijf Kippersluis logo
Bouw- en Aannemingsbedrijf Kippersluis
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in